Aripioare de pui in sos de miere

P1130087red.JPG
mai multe imagini

Iti inghiti si limba, perfecte la bere aceste aripioare se aseamana cu renumitele aripioare Buffalo, doar ca sunt mai putin calorice pentru ca nu le fierbeti in ceaunul cu ulei :) !

1 ora mediu

Bucatar: Anastasia Le place la: 0 persoane

Alege reteta saptamanii! Voturi 0

Printeaza reteta » Descarca PDF »
Niezalogowany
  • Ingrediente

Portii: 6 (cantitate de baza: 6)

  • 1 kg aripioare -
  • 50 ml sos de soia darc (cumparati un sos calitativ, cele ieftine nu se potrivesc pentru o mancare de calitate) -
  • 2~3 linguri miere sucul de la 1/2 lamaie mare -
  • 3~4 linguri bulion ( pasta de tomate-pentru moldoveni ;) ) 3 catei usturoi -
  • 1 lingurita boia iute ulei pentru prajit -

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
-
bucata
bucati
cana
cani
ceasca
cesti
gram
kilogram
litru
legatura
legaturi
lingura
linguri
lingurita
lingurite
mililitru
pachet
pachete
plic
plicuri
na

 

  • Metoda de preparare
  • Opinia / sfatul tau (0)

  1. Aripioarele se elibereaza de colturile subtiri (pe care le dati la pisici), se taie in jumatate si se prajesc intr-o tigaie antiaderenta, de preferinta adanca, ca sa nu stropiti tot aragazul cu grasime.
  2. Dupa ce ati prajit aripioarele pe ambele parti le depozitati intr-un castron pentru putin timp, pana pregatiti sosul.
  3. In grasimea in care ati prajit aripioarele, prajiti cam 40 de secunde cateii de usturoi cu boiaua la foc mic, turnati toate ingredientele sosului in tigaie, amestecati si adaugati aripioarele in sos, mai amestecati o data pana le inveliti in sos, puneti capacul si inabusiti-le in acest sos timp de 20~30 de minute la foc mic cu capac.
  4. Acest sos este atat de puternic, incat carnita se desprinde singura de pe oase, fiti atenti la timp sa nu le tineti prea mult pe foc, le mai amestecati intre timp din cand in cand ca sa vedeti cum decurge procesul si cand observati ca carnea incepe sa se desprinda de pe oase, opriti focul.
  5. Le puteti servi cu o salata sau simple cu bere sunt delicioase tare :D !
  6. Pofta buna !

Ultimele postari pe forum

Cartile de bucate
veronica22 | 2014-10-17 23:04:18

Am incercat sa-mi selectionez si sa adun apoi retetele in carti de bucate insa in momentul in care...

premii
liana10 | 2013-11-12 13:44:43

Multumesc mult de tot pentru premiu si felicit pe celelalte castigatoare si pe toti participantii!!

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:27:51

Gata, am reusit :)

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:17:20

De doua zile tot incerca sa postez doua retete si imi tot apare urmatorul mesaj: [Numele] Campul...

mai multe