{{ state.title }} {{ state.desc }}

Aripioare de pui in sos de miere

Aripioare de pui in sos de miere
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Aripioarele se elibereaza de colturile subtiri (pe care le dati la pisici), se taie in jumatate si se prajesc intr-o tigaie antiaderenta, de preferinta adanca, ca sa nu stropiti tot aragazul cu grasime. Dupa ce ati prajit aripioarele pe ambele parti le depozitati intr-un castron pentru putin timp, pana pregatiti sosul. In grasimea in care ati prajit aripioarele, prajiti cam 40 de secunde cateii de usturoi cu boiaua la foc mic, turnati toate ingredientele sosului in tigaie, amestecati si adaugati aripioarele in sos, mai amestecati o data pana le inveliti in sos, puneti capacul si inabusiti-le in acest sos timp de 20~30 de minute la foc mic cu capac. Acest sos este atat de puternic, incat carnita se desprinde singura de pe oase, fiti atenti la timp sa nu le tineti prea mult pe foc, le mai amestecati intre timp din cand in cand ca sa vedeti cum decurge procesul si cand observati ca carnea incepe sa se desprinda de pe oase, opriti focul. Le puteti servi cu o salata sau simple cu bere sunt delicioase tare :D ! Pofta buna !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii