{{ state.title }} {{ state.desc }}

Colac de sarbatoare !

Colac  de sarbatoare !
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Preparare: 1.Se face o maia din drojdie,1 lingura zahar, 1 lingura faina, care se pune in vasul de framantat, alaturi de celelalte ingrediente,mai putin untul care se pune caldut la final. Se framanta pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. 2.Aluatul obtinut se lasa la cald pana isi dubleaza volumul. 3.Se imparte aluatul in 8 bucati egale si una un pic mai mare 4. Lauam o tava ,punem hartie de copt si din bucata mai maricica modelam un sul in 3;il asezam pe margini , iar in mijloc cele 8 japoneze egale;ungem cu ou batut cu lapte si zahar;lasam la crescut 5.Coacem la foc potrivit 45 minute 6.Cand il scoatem din cuptor ungem din nou si lasam sa se raceasca in bucatarie pe gratar.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii