{{ state.title }} {{ state.desc }}

Crenvusti vienezi in spaghetti

Crenvusti vienezi in spaghetti
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Crenvustii se fierb timp de 2 minute in apa clocotita. Apa de la crenvusti o sarati si fierbeti in ea spaghetele dupa recomandarile de pe pachet. Pe fiecare crenvusti, faceti cu ajutorul unui cutit cate o incizie pe lungimea lui, in asa fel ca sa va ramana capetele netaiate cate 1,5 cm din ambele parti. In incizia fiecarui crenvusti, introduceti cate un bastonas de cascaval, apoi infasurati crenvustii cu spaghete si le ungeti cu oul defcacut putin cu ajutorul unei furculite. Tavaliti fiecare crenvusti rezultat in firimituri de paine pe care ati sfaramitat-o in prealabil in blender. Aranjati crenvustii intr-o tava si ii stropiti desupra cu ulei. Coaceti crenvustii in cuptorul incins la 180 de grade Celsius pana se rumenesc usor la suprafata ~15 minute. Serviti crenvustii pe frunze de salata creata cu un sos la alegere, eu am avut mustar frantuzesc si sos picant cu ghimbir. Pofta buna !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii