{{ state.title }} {{ state.desc }}

Diplomat cu fructe

Diplomat cu fructe
peste 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Punem gelatina la hidratat in zeama de la compotul de ananas. .Punem pe foc 3 oua impreuna cu restul de zahar si le amestecam pana se ingroasa bine.Separat mixam frisca lichida .Dupa ce crema de oua s-a ingrosat o amestecam cu gelatina apoi cu frisca batuta bine.Punem folie de aluminiu intr-o tava ,o tapetam cu fructe dupa plac si apoi turnam jumatate din crema diplomat ,acoperim cu o foaie de blat ,apoi fructe si turnam peste ele restul de crema.Acoperim cu a doua foaie de blat si dam tava la rece ptr cca 4 ore.Il servim ornat cu frisca si flori din pasta de zahar . Pregatim un blat din 5 oua si 5 linguri de zahar,6 linguri de faina si 1/2 plic de praf de copt .Blatul il folosim la crema diplomat .Pentru blat separam ouale,spumam albusurile ,adaugam zaharul treptat apoi praful de copt stins in otet.Amestecam usor faina si punem compoziita la copt ptr cca 30 de minute la foc potrivit. Punem putina crema intr-o forma micuta patrata si o acoperim cu o felie de blat ,astfel formam cadoul de deasupra tortului .

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii