{{ state.title }} {{ state.desc }}

Floare aperitiv

Floare aperitiv
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pregatesti asa: 1- Facem un aluat de paine astfel: cernem faina intr-un vas si la mijlocul movilitei de faina dizolvam drojdia cu putin lapte cald; adaugam celelalte ingrediente cautand sa obtinem un aluat neted, uniform, omogen, elastic. 2. Lasam la crescut 3. Impartim aluatul in mici sfere; aplatizam fiecare sfera in forma ovala, asezam cate un crenvursti, rulam, strangand bine aluatul 4. Asezam fiecare rulou in tava unsa cu ulei 5. La o distanta de 2 cm taiem cu o foarfeca de bucatarie fiecare rulou format (ca in foto), rasucind si asezand fiecare "petala" a florii in forma de cerc (se taie mai des sau mai rar in functie de cate petale vrem sa avem la floare) 6. Ungem cu ou batut cu putina sare 7. Dam la copt si servim dat cu ketchup dulce Sfat: e un aperitiv preferat de copii (mai ales cei mofturosi!) de servit dimineata cu un pahar cu lapte Sfat: dupa preferinta, se poate lasa ruloul asa, netaiat si uns cu ou batut

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii