{{ state.title }} {{ state.desc }}

GHEVREC ! preparat gagauzesc

GHEVREC ! preparat gagauzesc
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pregatesti asa:Batem ouale cu sarea, vanila si zaharul.Se adauga apoi cele 3 linguri cu tuica si cate putin din faina pana ce vom obtine un aluat omogen, nu prea legat. Lasam in repaus 15 minute apoi intindem foaie subtire. Taiem fiecare foaie in fasii.Taiem romburi apoi. La mijlocul fiecărui romb se face cîte o tăietură de-a lungul şi în această tăietură se bagă un capăt.. Ghevrecul se prăjeşte într-o cantitate mare de ulei călit, se rumeneste Se scoate apoi si se presară cu zahăr tos. p.s. le-am facut impreuna cu sotul meu si va trimit atasate fotografii.;au iesit bune la gust, crocante si vanilate

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii