{{ state.title }} {{ state.desc }}

Ghiveci de gogonele

Ghiveci de gogonele
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Mancarea asta eu o pregatesc intr-un tuci micut,de 1,5 ,pentru ca sint sigura ca nu o sa se prinda de fundul vasului. Asadar,se pune uleiul la incins,in care vom adauga ceapa taiata marunt.Lasam pina se inmoaie,amestecind usor. Gogonelele,vinata si dovlecelul,le trecem pe razatoarea cu gauri mari. Cind ceapa s-a inmuiat,adaugam legumele rase. Lasam sa fiarba la foc domol,amestecind mai des(ca la zacusca).Pe la jumatatea timpului de fierbere,adaugam ;zaharul,delikatul si sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba,pa cind uleiul iese la suprafata.Cam o ora. Este o mincare simpla de post! Todeauna,acest fel de mincare o servesc alaturi de turte,facute pe "plita"!(adica pe tabla ce coc vinetele)....pur si simplu.....le ador....si fac destul de des!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii