{{ state.title }} {{ state.desc }}

Papanasi fierti cu branza de vaci

Papanasi fierti cu branza de vaci
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Branza se amesteca intr-un vas cu putina sare, ouale, coaja de lamaie, coaja de portocala si zaharul. Apoi adaugam faina, grisul si zaharul vanilinat si amestecam pana la omogenizare. Se pune pe foc o oala cu apa in care se adauga putina sare si cand incepe sa fiarba se da focul mic si se adauga papanasii formati cu ajutorul a doua linguri. Papanasii sunt gata cand se ridica la suprafata. Papanasii fierti cu branza de vaci se scot intr-un vas la scurs apoi se dau prin pesmet calit in unt la care adaugati zahar pudra. Se servesc cu smantana si dulceata de afine/mure/zmeura

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii