Parcele de legume
Framanta faina cu sarea, coaja de lamaie, galbenusurile si untul taiat cubulete. Acopera aluatul cu folie si lasa-l la frigider 2h sau pana a doua zi. Pana a doua zi l-am lasat si eu... Curata morcovii si spala dovlecelul-de data asta am cumparul unul cu coaja verde, zuchinni-, taie legumele cubulete si opareste-le separat in apa cu un praf de sare. Scoate-le intr-o sita si lasa-le sa se scurga bine. Intinde aluatul si aseaza-l intr-o forma unsa cu unt. Pune un rand de cuburi de morcovi, apoi branza taiata cubulete -eu am folosit cascaval de vaca si oaie-o combinatie reusita si foarte consistenta-si dovlecelul. Bate ouale cu iaurtul si un praf de sare. Toarna totul peste legume si branza si lasa la cuptor cam 30 min. Coaja de lamaie i-a dat aluatului o aroma speciala...ma bucur ca am folosit-o. Peste cozile de ceapa verde am asezat tarta racita.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |