{{ state.title }} {{ state.desc }}

Paste cu mazare, carnati de casa si smantana

Paste cu mazare, carnati de casa si smantana
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Mod de preparare: Se curata ceapa, morcovii si usturoiul, se spala si se taie cat mai marunt. Mazarea se clateste sub jet de apa rece si se pune intr-un bol la scurs. Carnatii la randul lor se taie cubulete. Intr-un vas se pun 3 l de apa la fiert cu putina sare, iar cand apa este aproape de fierbere se adauga pastele si se fierb in functie de instructiunile de pe ambalaj, in medie 5-8 minunte. In acest timp se pregatesc 2 tigai de teflon, care se pun la foc cu putin ulei. In prima tigaie punem la calit ceapa apoi morcovul si lasam pe foc pana ceapa devine putin aurie. In a doua punem la calit carnatii de casa, pana se rumenesc putin dupa care adaugam cei 3 catei de usturoi taiati marunt. Peste carnati se pun ceapa si morcovul calite, iar apoi se adauga mazarea verde si se lasa la foc potrivit cateva minute. Peste aceasta compozitie se adauga smantana, se amesteca usor si se mai lasa la foc cateva minunte, pana se leaga putin ingredientele. Intre timp se scot pastele fierte, se scurg, se clatesc sub jet de apa rece, iar apoi pastele scurse bine se adauga peste compozitie si se amesteca. Se lasa inca putin la foc potrivit, se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca usor pana cand compozitia se omogenizeaza. Se servesc calde. Pofta buna.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii