Paste cu pui in sos la cuptor

paste4.jpg

Bun si consistent

1 ora 20 minute usor

Bucatar: Roxana Le place la: 0 persoane

Alege reteta saptamanii! Voturi 0

Printeaza reteta » Descarca PDF »
Niezalogowany
  • Ingrediente

Portii: 8 (cantitate de baza: 8)

  • piept de pui dezosat 1 bucata
  • rosii 2 bucati
  • ardei kapia 1/2 bucata
  • morcov 1 bucata
  • pasta de tomate 1 lingura
  • paste spiralate 150 g
  • parmezan 150 g
  • ulei 2 linguri
  • unt 1 lingurita
  • sare 1/2 lingurita
  • piper 1/4 lingurita

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
-
bucata
bucati
cana
cani
ceasca
cesti
gram
kilogram
litru
legatura
legaturi
lingura
linguri
lingurita
lingurite
mililitru
pachet
pachete
plic
plicuri
na

 

  • Metoda de preparare
  • Opinia / sfatul tau (0)

  1. Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servet.
  2. Il taiem fasii lunguiete, apoi cubulete potrivit de mari.
  3. Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
  4. Punem bucatile de pui si le rumenim putin pe toate partile.
  5. Adaugam 2 cani cu apa.
  6. Rosiile le decojim si le facem cubulete.
  7. Ardeiul kapia il taiem bucati potrivite.
  8. Morcovul il curatam, il spalam si il taiem rondele.
  9. Legumele le punem peste pui, condimentam cu putina sare si piper.
  10. Acoperim tigaia si lasam pana puiul este facut pe trei sferturi.
  11. La urma incorporam pasta de tomate si mai lasam cam 1 minut pe foc.
  12. Puiul trebuie sa ramana in sos si sa nu fie scazut prea tare.
  13. Intr-o cratita punem apa la fiert.
  14. Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem cam 10 minute.
  15. Le scurgem bine de apa dupa ce au fiert si le amestecam cu puiul in sos.
  16. Parmezanul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
  17. Ungem un vas yena cu unt.
  18. Asezam jumatate din cantitatea de paste, apoi un rand de parmezan.
  19. Venim cu restul de paste si parmezanul ramas il punem uniform deasupra.
  20. Acoperim vasul cu capacul sau si le dam in cuptor.
  21. Il aprindem si lasam pastele acolo pana prind o usoara crusta aurie.
  22. Le scoatem cand sunt gata sa se racoreasca putin si servim.
  23. Sa aveti pofta!

Ultimele postari pe forum

Cartile de bucate
veronica22 | 2014-10-17 23:04:18

Am incercat sa-mi selectionez si sa adun apoi retetele in carti de bucate insa in momentul in care...

premii
liana10 | 2013-11-12 13:44:43

Multumesc mult de tot pentru premiu si felicit pe celelalte castigatoare si pe toti participantii!!

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:27:51

Gata, am reusit :)

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:17:20

De doua zile tot incerca sa postez doua retete si imi tot apare urmatorul mesaj: [Numele] Campul...

mai multe