Paste in crustă Camembert

Paste in crusta Camembert (2).JPG
mai multe imagini

O combinatie indrazaneata,un aperitiv fin, elegant si absolut delicios!

40 minute mediu

Bucatar: Angelica Le place la: 0 persoane

Alege reteta saptamanii! Voturi 0

Printeaza reteta » Descarca PDF »
Niezalogowany
  • Ingrediente

Portii: 2 (cantitate de baza: 2)

  • branza Camembert 2 pachete
  • branza de capra 100 g
  • taietei lati Arnos 150 g
  • miez de nuca 50 g
  • stafide 50 g
  • coniac 2 linguri
  • ciuperci 100 g
  • ulei de masline - -
  • pere 2 bucati
  • zahar 50 g
  • samburi de dovleac 30 g
  • boia, piper, sare amestecate toate impreuna cat sa ne rezulte 1 lingura plina - -

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
-
bucata
bucati
cana
cani
ceasca
cesti
gram
kilogram
litru
legatura
legaturi
lingura
linguri
lingurita
lingurite
mililitru
pachet
pachete
plic
plicuri
na

 

  • Metoda de preparare
  • Opinia / sfatul tau (0)

  1. Punem intr-o oala apa cu sare pe foc.Cand fierbe, adaugam pastele si le lasam sa fiarba 8 minute.
  2. Cand sunt gata le strecuram si le punem deoparte.
  3. Intr-o tigaie punem putin ulei de masline si ciupercile taiate lame fine.
  4. Le prajim cateva minute pana se inmoaie si sunt rumenite.
  5. Punem nuca taiata grosier la prajit intr-o tigaie dupa care o luam si o punem deoparte.
  6. Stafidele le punem la inmuiat coniac.
  7. Scoatem branza Camembert din ambalaj, ii taiem cu grija un capac si o scobim in interior cu grija fara a rupe marginea, sau baza.
  8. Miezul in punem intr-un castron, adaugam stafidele scurse din coniac, pastele, nuca ,ciupercile si branza de capra.
  9. Amestecam totul lejer, dam gust cu piper si sare daca mai este cazul.
  10. Punem amestecul in crusta de branza, o asezam intr-o tava si o dam la cuptor .Coacem la foc iute pana branza este topita si suprafata frumos rumenita.
  11. *Intre timp pregatim perele asa:
  12. Taiem felli lungi perele si le punem intr-o tigaie impreuna cu coniacul in care am inmuiat stafidele si cele 2 linguri de zhar.
  13. Caramelizam usor perele, dupa care tragem tigaia deoparte.
  14. Samburii de seminte de dovleac ii umezim usor si ii dam prim amestecul de sare, boia iute si piper.Iii asezam intr-o tava pe care o dam la cuptor pana se usuca condimentele.
  15. Cand este gata crusta cu paste, o scoatem de la cuptor.
  16. O asezam pe o farfurie, punem alaturi cateva pere caramelizate si cativa samburi de dovleac.
  17. Servim fierbinte alaturi de crutoane de paine, cine doreste:)
  18. Pofta mare va doresc!

Ultimele postari pe forum

Cartile de bucate
veronica22 | 2014-10-17 23:04:18

Am incercat sa-mi selectionez si sa adun apoi retetele in carti de bucate insa in momentul in care...

premii
liana10 | 2013-11-12 13:44:43

Multumesc mult de tot pentru premiu si felicit pe celelalte castigatoare si pe toti participantii!!

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:27:51

Gata, am reusit :)

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:17:20

De doua zile tot incerca sa postez doua retete si imi tot apare urmatorul mesaj: [Numele] Campul...

mai multe