Penne rigate cu dressing de portocale si susan

4.jpg
mai multe imagini

Aceste paste gustoase sunt ideale ca si garnitura pentru pui sau peste cu carne ferma cum ar fi tonul sau pestele-spada. Este o schimbare interesanta fata de obisnuitii taitei.

30 minute mediu

Bucatar: nicopopa Le place la: 0 persoane

Alege reteta saptamanii! Voturi 1

Printeaza reteta » Descarca PDF »
Niezalogowany
  • Ingrediente

Portii: 4 (cantitate de baza: 4)

  • 200 g penne rigate Arnos - -
  • 2 portocale mari - -
  • 6 cepe verzi taiate fasiute subtiri - -
  • 2 linguri seminte de susan - -
  • coaja rasa si sucul de la o portocala - -
  • 1 lingura ulei de susan - -
  • 2 linguri sos de soia light - -
  • 1 catel de usturoi pisat - -
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras - -
  • sare si piper dupa gust - -

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
-
bucata
bucati
cana
cani
ceasca
cesti
gram
kilogram
litru
legatura
legaturi
lingura
linguri
lingurita
lingurite
mililitru
pachet
pachete
plic
plicuri
na

 

  • Metoda de preparare
  • Opinia / sfatul tau (0)

  1. Pastele se fierb al dente conform indicatiilor de pe ambalaj, in cazul pastelor Arnos folosite de mine 9 minute.
  2. Cat timp se fac pastele se decojesc potocalele. Se curata de pielite si feliile obtinute le punem deoparte.
  3. Ceapa verde se taie fasiute subtiri si acestea se pun intr-un castron cu apa rece ca sa se curbeze.
  4. Pentru a prepara dressingul, se pune coaja rasa si sucul de portocala intr-un castron. Se adauga uleiul de susan, sosul de soia, usturoiul pisat si ghimbirul ras. Se bate mixtura cu grija cat sa se amestece.
  5. Se scurg pastele si se adauga in dressing. Se amesteca bine, se acopera si se lasa sa se raceasca in acesta.
  6. Cind este timpul ca salata sa fie servita se scurg cu grija de apa fasiile de ceapa verde. Se pastreaza pentru ornat, iar restul se adauga la salata impreuna cu feliile de portocala taiate bucatele si semintele de susan prajite. Se amesteca ingredientele cu grija, dupa care se serveste salata imediat, presarata cu ceapa verde.

Ultimele postari pe forum

Cartile de bucate
veronica22 | 2014-10-17 23:04:18

Am incercat sa-mi selectionez si sa adun apoi retetele in carti de bucate insa in momentul in care...

premii
liana10 | 2013-11-12 13:44:43

Multumesc mult de tot pentru premiu si felicit pe celelalte castigatoare si pe toti participantii!!

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:27:51

Gata, am reusit :)

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:17:20

De doua zile tot incerca sa postez doua retete si imi tot apare urmatorul mesaj: [Numele] Campul...

mai multe