Piftie de cocos

DSC01541.jpg
mai multe imagini

o reteta sanatoasa dintr-un cocos crescut natural la tara

1 ora 30 minute mediu

Bucatar: flori99 Le place la: 0 persoane

Alege reteta saptamanii! Voturi 2

Printeaza reteta » Descarca PDF »
Niezalogowany
  • Ingrediente

Portii: 6 (cantitate de baza: 6)

  • cocos 1 bucata
  • apa 5 kg
  • capatana de usturoi 1 bucata
  • crenguta de cimbru 1 bucata
  • sare 1 lingurita

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
-
bucata
bucati
cana
cani
ceasca
cesti
gram
kilogram
litru
legatura
legaturi
lingura
linguri
lingurita
lingurite
mililitru
pachet
pachete
plic
plicuri
na

 

  • Metoda de preparare
  • Opinia / sfatul tau (0)

  1. Se transeaza cocosul , se spala si se fierbe pana se desface carnea de pe os.
  2. Se scoate carnea, se indeparteaza oasele fara carne si se pune carnea in vasele (farfurii, castronase) in care urmeaza sa facem racitura.
  3. Se curata si se piseaza usturoiul dupa care se adauga in apa calduta in care a fiert carnea.
  4. Se adauga crenguta de cimbru si sare dupa gust.
  5. Se amesteca bine , se strecoara si se adauga cu polonicul peste carnea de cocos din farfurii sau catronase .
  6. Se depoziteaza farfuriile si castronasele cu piftie pentru mai multe ore intr-un spatiu cu temperatura scazuta.
  7. Se serveste rece.
  8. Pofta buna !

Ultimele postari pe forum

Cartile de bucate
veronica22 | 2014-10-17 23:04:18

Am incercat sa-mi selectionez si sa adun apoi retetele in carti de bucate insa in momentul in care...

premii
liana10 | 2013-11-12 13:44:43

Multumesc mult de tot pentru premiu si felicit pe celelalte castigatoare si pe toti participantii!!

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:27:51

Gata, am reusit :)

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:17:20

De doua zile tot incerca sa postez doua retete si imi tot apare urmatorul mesaj: [Numele] Campul...

mai multe