Prajitura cu branza dulce
Mod de preparare aluat Amestecam toate ingredientele ,iar faina adaugam treptat pana cand obtinem un aluat elastic si nelipicios.Il punem la frigider acoperit cu o folie si ne apucam de umplutura. Mod de preparare Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile foarte bine cu 8 linguri de zahar pana obtinem o spuma tare. Restul de ingrediente si restul de zahar le mixam pana se omogenizeza si devin ca o crema.Incorporam crema incet,treptat in albusurile batute. Ungem o tava(eu am avut rotunda cu diametrul de 28 cu pereti detasabili,dar puteti folosi si dreptunghiulara) asezam prima foaie(3/4 din aluat),umplutura,apoi acoperim cu a doua foaie(1/4 din aluat) Dam la cuptorul preincalzit la foc mic timp de 60 minute. Prajitura este foarte usor de facut si va iesi delicioasa! Pofta buna!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |