Prajitura vanilata
PREPARARE BLAT: 1.Separam ouale si galbenusurile se freaca cu 1 praf de sare si jumatate cantitate de zahar 2.Albusurile se bat spuma apoi punem restul de zahar si continuam baterea 3.In crema cu galbenusuri,adaugam 1/3 din albusuri, cacao, amestecam cu furculita sau telul si apoi adaugam restul de bezea. 4.Dam la copt intr-o tava intinsa PREPARARE CREMA; 1Facem budinca urmand instructiunile de pe plic 2. Batem margarina cu zaharul pudra si aromele si apoi incorporam, treptat budinca MONTARE PRAJITURA: 1Se taie blatul in 2 bucati 2.Punem 2/3 din crema la mijloc iar restul de 1/3 o intindem deasupra DECOR: Nuca de cocos, alba(poate fi si colorata, la alegere!) din belsug,
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}