Pui umplut cu ficat
Spalam bine puiul in interior si pe afara.Separat calim ficateii in putin ulei si adaugam zaharul .In acest fel ficatul nu mai este la fel de innecacios. Dupa ce s-au rumenit ficaciorii dam deoparte tigaia si i tocam cubulete .Amestecam ficatul tocat cu verdeata tocata fin si usturoiul pisat.Adaugam sare , piper si iajnim verdeturi italiene si apoi ouale.Umplem puiul cu compozitia de ficat si il punel pe un capac intors. Capacul trebuie sa fie pun pe o oala cu apa astfel puiul se coace la abur si nu se arde . Peste toata pielea puiului presaram delikat de legume si apoi dam la cuptor .Intoarcem puiul de pe o parte pe cealalta pentru ca pipetul este mult mai gros decat spatele si se coace mult mai greu . Carnea isi ia sare din delikat atat cat trebuie,nu iese sarat iar grasimea puiului ramane in capac si o putem indeparta .
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |