{{ state.title }} {{ state.desc }}

Pui umplut cu ficat

Pui umplut cu ficat
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Spalam bine puiul in interior si pe afara.Separat calim ficateii in putin ulei si adaugam zaharul .In acest fel ficatul nu mai este la fel de innecacios. Dupa ce s-au rumenit ficaciorii dam deoparte tigaia si i tocam cubulete .Amestecam ficatul tocat cu verdeata tocata fin si usturoiul pisat.Adaugam sare , piper si iajnim verdeturi italiene si apoi ouale.Umplem puiul cu compozitia de ficat si il punel pe un capac intors. Capacul trebuie sa fie pun pe o oala cu apa astfel puiul se coace la abur si nu se arde . Peste toata pielea puiului presaram delikat de legume si apoi dam la cuptor .Intoarcem puiul de pe o parte pe cealalta pentru ca pipetul este mult mai gros decat spatele si se coace mult mai greu . Carnea isi ia sare din delikat atat cat trebuie,nu iese sarat iar grasimea puiului ramane in capac si o putem indeparta .

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii