{{ state.title }} {{ state.desc }}

Salata Cezar

Salata Cezar
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Spalam frunzele de salata ,apoi se zvanta si se rupe cu mana. Pieptul de pui il taiem julienne,iar oul il taiem felii. Hamsiile se scurg de ulei,iar cartofii ii taiem felii subtiri cu ajutorul unei mandoline. Luam cate 5-6 felii de cartofi,le rasucim cu atentie intre degete si formam buchetele mici, baza fiecarui buchetel o prindem cu o scobitoare. Incingem uleiul, intr-o craticioara inalta si rumenim buchetele de cartofi ,cca 3 min,intorcandu-le des pe toate partile. Le scoatem cu paleta si le asezam pe prosoape de hartie,sa se scurga uleiul . Intr-un castronel omogenizam iaurtul ,sosul Worchester si dressingul pentru salata Kotanyi ,iar sosul format il tinem la rece pana in momentul servirii. Montam o parte din salata verde,adaugam cateva fasii de piept,stropim cu sos si montam restul de salata verde,piept de pui,adaugam feliile de oua si anchois (hamsiile ). Pe marginea salatei ,montam buchetele de cartofi (fara scobitori ) ,iar din loc in loc stropim cu sos si presaram cu piper alb si putin parmezan ras.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii