{{ state.title }} {{ state.desc }}

Tagliatelle cu mac si mandarine

Tagliatelle  cu mac si mandarine
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Intr-o oala de 5 l se pune apa cu sare la fiert. Cand clocoteste apa, punem tagliatellele si le lasam intre 6-10 minute, cat scrie pe ambalaj. Cand au fost fierte, le-am bagat sub un jet de apa rece si am pus un strop de ulei peste ele, sa nu se lipeasca. Se face, apoi, budinca de vanilie cu 500 ml de lapte, 2 linguri de zahar si un plic de zahar vanilat. Cand a fost gata, am pus folie alimentara peste ea, ca sa nu prinda crusta. Se macina macul si se pune in cei 250 ml de lapte care fierbeau impreuna cu coaja de lamaie. Se adauga si zahar, dupa gust, cca 150g si se ia de pe foc dupa ce se amesteca bine de tot. Apoi, peste aceasta compozitie se toarna budinca si se mai amesteca o data bine de tot ;-) Peste tagliatelle se pune budinca de vanilie cu mac, iar cand se serveste se adauga felii de mandarine. Reteta aceasta cu budinca e foarte aromata si o recomand cu caldura!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii