Tarta cu mere si branza de vaci

tarta-cu-mere-si-branza-de-vaci-068.jpg
mai multe imagini

Pentru aceasta tarta delicioasa m am inspirat dintr o reteta a Mihaelei Simandan.

1 ora 30 minute mediu

Bucatar: kamkrys75 Le place la: 0 persoane

Alege reteta saptamanii! Voturi 0

Printeaza reteta » Descarca PDF »
Niezalogowany
  • Ingrediente

Portii: 12 (cantitate de baza: 12)

  • aluat - -
  • faina 270 g
  • oua 2 bucati
  • zahar 4 linguri
  • unt la temperatura camerei 125 g
  • praf de copt 1 lingurita
  • seminte de in 1 lingurita
  • gris 1 lingura
  • Ingrediente pentru umplutura din mere - -
  • mere 1 kg
  • stafide 50 g
  • apa calda 1/2 cana
  • zahar 200 g
  • esenta rom 2 lingurite
  • scortisoara 1/2 lingurita
    dupa gust
  • Ingrediente pentru umplutura cu branza de vaci 300 g
  • oua 4 bucati
  • zahar 100 g
  • coaja de lamaie rasa 1 lingurita
  • esenta de vanilie 2 lingurite

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
-
bucata
bucati
cana
cani
ceasca
cesti
gram
kilogram
litru
legatura
legaturi
lingura
linguri
lingurita
lingurite
mililitru
pachet
pachete
plic
plicuri
na

 

  • Metoda de preparare
  • Opinia / sfatul tau (0)

  1. Mod de preparare aluat
  2. Batem ouale cu zaharul,adaugam untul,apoi faina amestecata cu praful de copt(si seminte de in cine vrea).Dam aluatul la frigider pentru 2 ore.
  3. Intre timp ne apucam sa pregatim umplutura.
  4. Umplutura de mere
  5. Inmuiem stafidele in rom si apa calduta.
  6. Merele le curatam de coaja si le taiem cubulete.Le punem la fiert cu zaharul,la foc mic,pana se inmoaie si se evapora lichidul.Cand se racesc adaugam stafidele scurse de apa si scortisoara dupa gust.
  7. Crema de branza
  8. Batem ouale cu zaharul foarte bine, pana zaharul se topeste,adaugam branza de vaci,coaja de lamaie si esenta de vanilie.
  9. Intindem aluatul intr o forma rotunda(de preferat cu fundul detasabil) unsa cu unt,intepam aluatul cu o furculita si presaram un pic de gris.Punem umplutura de mere,apoi crema de branza.
  10. Se da la cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 50-55 minute.
  11. Pofta buna!

Ultimele postari pe forum

Cartile de bucate
veronica22 | 2014-10-17 23:04:18

Am incercat sa-mi selectionez si sa adun apoi retetele in carti de bucate insa in momentul in care...

premii
liana10 | 2013-11-12 13:44:43

Multumesc mult de tot pentru premiu si felicit pe celelalte castigatoare si pe toti participantii!!

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:27:51

Gata, am reusit :)

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:17:20

De doua zile tot incerca sa postez doua retete si imi tot apare urmatorul mesaj: [Numele] Campul...

mai multe