Tigaie picantă cu fasole, paste si cârnăciori

Tigaie picanta (2).JPG
mai multe imagini

O nebunie de care nu te mai saturi!!!Exceptional de gustoasa!

4 ore mediu

Bucatar: Angelica Le place la: 0 persoane

Alege reteta saptamanii! Voturi 0

Printeaza reteta » Descarca PDF »
Niezalogowany
  • Ingrediente

Portii: 6 (cantitate de baza: 6)

  • fasole uscata 400 g
  • paste gartene Arnos 200 g
  • fir de carnat picant 1 bucata
  • carnaciori mici proaspeti 12 bucati
  • ceapa rosie curatata 1 bucata
  • ceapa galbena curatata 1 bucata
  • ceapa verde 1/2 legatura
  • ardei verde 1 bucata
  • gogosar 1 bucata
  • ardei iute rosu 1 bucata
  • catei de usturoi 3 bucati
  • cascaval 150 g
  • rosii la conserva 350 g
  • sau - -
  • rosii cherry proaspete 250 g
  • frunze de busuioc 6 bucati
  • fir de cimbru 1 bucata
  • foi de dafin 2 bucati
  • cuisoare 2 bucati
  • frunze de patrunjel proaspat - -
  • sare si piper - -
  • ulei de masline - -

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
-
bucata
bucati
cana
cani
ceasca
cesti
gram
kilogram
litru
legatura
legaturi
lingura
linguri
lingurita
lingurite
mililitru
pachet
pachete
plic
plicuri
na

 

  • Metoda de preparare
  • Opinia / sfatul tau (0)

  1. Pentru inceput punem fasolea spalata bine la inmuiat in apa rece pentru 3 ore.Schimbam in tot acest timp apa de 2-3 ori.
  2. Dupa ce fasolea s-a umflat si si-a dublat volumul, o punem intr-o oala cu apa si sare si o dam la fiert pana este patrunsa.
  3. Nota:Daca folositi fasole din conserva, atunici sariti peste acest pas.
  4. Cat timp fierbe fasolea, punem intr-o oala apa cu sare, o aducem in punctul de fierbere si adaugam pastele.Le lasam la fiert 5-8 minute, le strecuram si le punem deoparte.
  5. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline punem la prajit jumatate din bucata de carnat picant taiat felii.Cand sunt rumene feliile, le scoatem pe un servet de bucatarie si le punem deoparte.
  6. *Acum putem incepe sa pregatim tigaia asa:
  7. Punem intr-o cratita putin ulei de masline si prajim carnaciorii proaspeti si carnatul afumat ramas taiat rondele.
  8. Cand afumaturile sunt rumen-aurii, adaugam cepele, ardeii, gogosarul, ardeiul iute, toate taiate cubulete sau fasii, cum doriti.Lasam la prajit tot continutul cratitei pana sunt bine rumenite.
  9. Adaugam apoi rosiile din conserva sau, rosiile cherry si sucul de rosii, firul de cimbru, busuiocul, cuisoarele, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.
  10. Punem un capac si lasam sa fiarba la foc inabusit pana lichidul scade si se formeaza un sos gros.
  11. In acest moment, adaugam fasolea.Mai lasam sa fiarba inca vreo 5 minute, nu mai mult, doar pana toate gusturile se combina.
  12. Adaugam pastele, amestecam bine pana sunt bine combinate dupa care luam cratita de pe foc.
  13. Rasturnam tot continutul cratitei intr-o tigaie rezistenta la cuptor, punem deasupra rondelele de carnat prajit, cascavalul ras si dam tigaia la cuptor, la foc iute.Lasam pana branza este rumena.
  14. Cand este gata, o scoatem, o garnisim cu frunze de patrunjel proaspat si servim fierbinte.
  15. Pofta mare va doresc!

Ultimele postari pe forum

Cartile de bucate
veronica22 | 2014-10-17 23:04:18

Am incercat sa-mi selectionez si sa adun apoi retetele in carti de bucate insa in momentul in care...

premii
liana10 | 2013-11-12 13:44:43

Multumesc mult de tot pentru premiu si felicit pe celelalte castigatoare si pe toti participantii!!

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:27:51

Gata, am reusit :)

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:17:20

De doua zile tot incerca sa postez doua retete si imi tot apare urmatorul mesaj: [Numele] Campul...

mai multe