Regulamentul votarii pentru reteta saptamanii si reteta lunii.


Pentru a putea vota reteta saptamanii/lunii este necesar sa va creati un cont si sa va logati.
In cazul votarii retetei saptamanii puteti accesa pagina retetei si sa votati apasand butonul "Voteaza aceasta reteta". Se mai poate vota in sectiunea Propuneri (pentru Alegerea saptamanii/Alegerea lunii) de pe pagina principala a site-ului gatestecupasiune.ro. Lista de nominalizari a saptamanii se poate vedea aici.
In cazul votarii retetei lunii, poti vota doar propunerile ce apar pe prima pagina a site-ului gatestecupasiune.ro. Lista de nominalizari a lunii se poate vedea aici.
Intr-o saptamana poti acorda un singur vot pentru reteta saptamanii si un singur vot pentru reteta lunii pentru luna respectiva.Reteta saptamanii


Votarea se va face in concordanta cu urmatoarele reguli:
Voturile pentru reteta saptamanii pot fi date saptamanal intre ziua de Luni, ora 00.00 si ziua de Duminica, ora 23.59. Orice utilizator logat poate da un singur vot pentru reteta saptamanii in saptamana respectiva de votare.
Orice reteta care a primit cel putin un vot este este automat nominalizata pentru reteta saptamanii. Lista de nominalizari pentru aceasta saptamana o poti vedea aici.
Reteta castigatoare a saptamanii este desemnata in fiecare Luni a saptamanii urmatoare dupa saptamana precedenta de votare. Reteta castigatoare a saptamanii este automat nominalizata pentru reteta lunii.
Reteta castigatoare a saptamanii este desemnata automat in functie de numarul de voturi pe care le-a strans in saptamana de votare.
Fiecare reteta adaugata pe site-ul gatestecupasiune.ro poate fi desemnata o singura data Reteta saptamanii.Reteta lunii


Votarea se va face in concordanta cu urmatoarele reguli:
Retetele castigatoare ale saptamanilor apartinand lunii in curs sunt nominalizate pentru titlul de Reteta lunii.
Votarea fiecarei retete a lunii incepe in prima zi a lunii urmatoare alegerii retetelor saptamanii, la ora 00.00 si se termina in ultima zi a respectivi luni la ora 23.59.
Exemplu: pentru alegerea retetei lunii martie, retele care pot fi votate sunt cele castigataore ale fiecarei saptamani din luna martie, iar votarea pentru alegerea reteteli lunii martie incepe in prima zi a lunii aprilie, la ora 00.00 si se termina in ultima zi a lunii aprilie la ora 23.59.

Orice utilizator logat al site-ului poate da un singur vot pentru o reteta a lunii.
Reteta castigatoare a lunii este desemnata in functie de numarul de voturi pe care le-a strans in luna de votare.
Fiecare reteta adaugata pe site-ul gatestecupasiune.ro poate fi desemnata o singura data Reteta lunii.