Aperitiv cu cascaval si parizer de pui

DSC01515.jpg
mai multe imagini

O reteta castigatoare!

1 ora 30 minute usor

Bucatar: flori99 Le place la: 1 persoana

Alege reteta saptamanii! Voturi 4

Printeaza reteta » Descarca PDF »
Niezalogowany
  • Ingrediente

Portii: 8 (cantitate de baza: 8)

  • parizer de pui 600 g
  • oua de gaina proaspete 10 bucati
  • cascaval natur 300 g
  • smantana 8 linguri
  • faina alba 6 linguri
  • patrunjel verde 1 legatura
  • piper macinat 5 g
  • sare 15 g
  • hartie de copt 2 bucati

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
-
bucata
bucati
cana
cani
ceasca
cesti
gram
kilogram
litru
legatura
legaturi
lingura
linguri
lingurita
lingurite
mililitru
pachet
pachete
plic
plicuri
na

 

  • Metoda de preparare
  • Opinia / sfatul tau (1)

  1. Se taie parizerul cubulete si cascavalul se rade prin razatoarea mare.
  2. Se bat ouale cu smantana si faina, se amesteca sau se mixeaza .
  3. Se adauga patrunjelul spalat si taiat marunt, sarea si piperul.
  4. Se pune jumatate din compozitie in doua tavi de chec, unse cu ulei si tapetate cu hartie de copt.
  5. Se fierb 6 oua, se curate de coaja si se adauga cate 3 in fiecare tava.
  6. Se completeaza fiecare tava cu compozitie pana se acopera ouale fierte.
  7. Se unge compozitia la suprafata cu un ou moale si se introduc tavile la cuptorul incins pentru 25-30 de minute.
  8. Pofta buna !

2012-10-24 19:13:43
foarte frumoasa

Ultimele postari pe forum

Cartile de bucate
veronica22 | 2014-10-17 23:04:18

Am incercat sa-mi selectionez si sa adun apoi retetele in carti de bucate insa in momentul in care...

premii
liana10 | 2013-11-12 13:44:43

Multumesc mult de tot pentru premiu si felicit pe celelalte castigatoare si pe toti participantii!!

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:27:51

Gata, am reusit :)

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:17:20

De doua zile tot incerca sa postez doua retete si imi tot apare urmatorul mesaj: [Numele] Campul...

mai multe