{{ state.title }} {{ state.desc }}

Briose cu sirop de portocale

Briose cu sirop de portocale
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Punem ouale intr-un vas ,le mixam pana isi tripleaza volumul .Adaugam zaharul treptat si apoi untul topit . Punem si macul in compozitie apoi sucul de portocale si faina amestecata cu praful de copt. Fierbem sucul de postocale impreuna cu zaharul si cand se ingroasa putin il dam la o parte si il lasam la racit.(300 ml si cele 4 linguri de zahar ) Punem in hartiute speciala penru briose aluat,3/4 .Le dam la copt ptr cca 20 minute,pana ce se auresc frumos si tres testul scobitoarei. Dupa ce le scoatem ,le lasam sa se raceasca si apoi le insiropam foarte bine. Decor: mixam foarte bine frisca impreuna cu zaharul si apoi adaugam iaurtul.Decoram briosele cu aceasta delicioasa crema .

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii