{{ state.title }} {{ state.desc }}

Chiftelute marinate

Chiftelute marinate
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Intr-un vas amestecam carnea tocata,ceapa taiata sau razuita marunt,ouale,painea inmuiata si stoarsa bine de apa,usturoiul zdrobit , jumatate de legatura de mararul si patrunjel ( taiate fin). Adaugam sarea si piperul macinat si omogenizam bine. Cu mana putin umeda,formam bile de marimea unei prune si le tavalim prin faina,mentinandu-le forma rotunda. Dupa ce s-au format chiftelutele,incingem uleiul intr-o craticioara cu peretii inalti si prajim chiftelutele ,intorcandu-le pe toate fetele sa se rumeneasca. Separat ,in alta craticioara,calim usor usturoiul si pasta de tomate. Stingem cu apa si otet,adaugam frunzele de dafin si 4-5 boabe de piper,dam gust cu sare.Faina o dizolvam cu doua linguri de apa rece si o adaugam in sos,alaturi de chiftelute. Lasam sa dea in 2-3 clocote,apoi oprim focul si presaram patrunjelul taiat marunt.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii