{{ state.title }} {{ state.desc }}

Chisca cu orez si carne

Chisca cu orez si carne
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Curatam si spalam bine matele de porc.Intr-un bol punem orezul spalat ,carnea taiata cubulete,ceapa taiata marunt,sarea ,piperul si cimbrul si le amestecam pe toate.Cu acest amestec vom umple matele, dar lejer, pentru ca la fiert, orezul se va umfla si matele se vor sparge. Dupa ce le-am umplut legam capetele matelor.Intr-o oala,punem apa la fier,cand a dat in clocot,lasam focul mic si punem,cu grisa,matele umplute.Lasam sa fiarba la foc domol,cam o ora si jumatate. Pentru un gust si mai placut, dupa ce s-a fiert, vom pune chisca intr-o tigaie cu grasime pe foc si lasam pana cand s-a rumenit pe ambele parti si matul a devenit crocant. Servim cu acreala, varza murata, gogonele....ce ne place mai mult.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii