{{ state.title }} {{ state.desc }}

Ciorbă cu cârnaț afumat,legume și cuș-cuș

Ciorbă cu cârnaț afumat,legume și cuș-cuș
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Punem intr-o oala ulei, adaugam morcovii, telina, patrunjelul radacina, gulia, si ardeii toate taiate cubulete si le calim bine pana se inmoaie. Adaugam apoi carnatul taiat rondele si il lasam si pe el la prajit. Cand toate legumele si carnatul sunt bine calite adaugam rosia taiata in cubulete marunte. Lasam inca vreo 5 minute toate ingredientele la calit dupa care punem firul de cimbru, sare, piper dupa gust si turnam cam vreo 4.5-5 litri de apa.Punem capacul la oala si lasam sa fiarba pana legume sunt aproape patrunse. In acest moment adaugam cartofii.Lasam sa mai fiarba ciorba pana sunt aproape patrunsi. Cu 10 minute inainte de a se termina fierbere, adaugam cus-cus-ul, smantana amestecata cu faina si lasam sa mai fiarba totul cam inca 10 minute. Cand este gata, luam oala de pe foc, adaugam verdeata tocata fin si servim fierbinte. Pofta mare va doresc!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii