{{ state.title }} {{ state.desc }}

Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Prima data trebuie sa fierbem sau sa coacem sfecla.(spalata inainte) Aceasta trebuie fiarta sau coapta in coaja(ulterior am citit pe net)eu am fiert-o curatata si astfel si-a mai pierdut din culoare. Taiem legumele fara sfecla si cartofi cubulete,ceapa marunt si le calim in putin ulei. Adaugam apa si le lasam la fiert,potrivind dupa gust cu sare si piper. Cand sunt aproape fierte adaugam cartofii taiati cubulete si bors dupa gust. Cand sunt fierti cartofii,adaugam sfecla taiata cubulete,zeama in care a fiert sfecla si mai lasam sa dea cateva clocote. Stingem focul,adaugam patrunjel tocat marunt,punem capacul,lasam 10 minute dupa care putem servi cu smantana sau fara. Pofta Buna !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii