{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cornuri bicolore, cu rahat

Cornuri bicolore, cu rahat
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

PREPARARE Facem maiaua din drojdie amestecata cu 2 linguri zahar,2 linguri lapte cald si putina faina. Dupa ce a crescut framantam un aluat din ingredientele date, mai putin untul topit, pe care il vom adauga la sfarsit , cate putin. Impartim aluatul in 2 parti si amestecam una din ele cu cele 2 linguri cu cacao si 1 lingura cu unt topit. Intindem foi, din care taiem cercuri ;suprapunem o foaie cu cacao si una simpla;taiem in 8 triunghiuri, asezam la baza putin rahat si rulam. Asezam rulourile in tava, lasam la crescut, ungem cu ou batut si apoi dam la cuptor. Cand sunt gata mai ungem odata pentru luciu si sa ramana pufoase !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii