{{ state.title }} {{ state.desc }}

Cosulete de cartofi cu branza si somon

Cosulete de cartofi cu branza si somon
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Cartofii spalati si curatati de coaja ii dam prin razatoare (eu i-am taiat felii subtiri si apoi julien),ii punem intr-un bol ,spargem ouale ,adaugam faina ,sarea ,piperul si amestecam bine.Cu acest amestec vom umple formele de briose, dand forma de cuib. trebuie sa folosim forme nu prea adanci.Le punem la cuptorul incins de dinainte,la foc mediu, cam 7-10 min. Nu lasam prea mult, cartofii de pe margini se ard prea tare. Cand sunt gata,le scoatem din forma si lasam sa se raceasca.Dupa ce s-au racit le umplem cu pasta de branza,cu un pos.Apoi am pus fileul de somon si o frunzulita de marar. Cum va spuneam, sunt de efect si dau foarte bine pe platou!.....si sunt si gustoase!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii