{{ state.title }} {{ state.desc }}

Dovleac umplut cu carnati si macaroane

Dovleac umplut cu carnati si macaroane
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Dovleacului i se taie un capac la codita.Se curata foarte bine de seminte si tot miezul acela plin de vinisoare. Condimentam interiorul dovleacului cu sare si piper si-l dam la cuptor 45 de min.In acest timp pregatim umplutura cu macaroane. Macaroanele se fierb in apa cu sare al dente,dupa care se scurg si se lasa deoprate. Prazul(o parte din frunze si o parte din partea alba)taiat cubulete si ardeiul deasemeni taiat cubulete se prajesc in putin ulei de masline impreuna cu carnatul taiat feliute.Se amesteca carnatul prajit cu pastele si branza taiata cuburi.Smanatana se amesteca cu cascavalul ras. Scoatem dovleacul din cuptor(se scurge eventualul lichid adunat inautru) si se umple cu compozitia de paste pe ste care se pune toata smanatana. Se pune capacul dovleacului si se da la cuptor pentru o ora.Se poate servi umplutura scoasa din dovleac impreuna cu miez de dovleac sau se taie felii di dovleac si se pune umplutura peste.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii