Dulceata de piersici cu vin

100_9896.JPG
mai multe imagini

Fina si aromata cu un gust excelent

1 ora usor

Bucatar: Mimmi Le place la: 0 persoane

Alege reteta saptamanii! Voturi 0

Printeaza reteta » Descarca PDF »
Niezalogowany
  • Ingrediente

Portii: 2 (cantitate de baza: 2)

  • piersici 1 kg
  • zahar 500 g
  • vin rosu dulce 100 ml
  • gelfix extra 1 plic
  • baton scortisoara 3 bucati

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
-
bucata
bucati
cana
cani
ceasca
cesti
gram
kilogram
litru
legatura
legaturi
lingura
linguri
lingurita
lingurite
mililitru
pachet
pachete
plic
plicuri
na

 

  • Metoda de preparare
  • Opinia / sfatul tau (0)

  1. Spalam piersicile,le taiem pe din doua,le scoatem samburii si le lasam putin in apa fierbinte ( se ia mai usor pielita jos) dupa care le curatam de pielita.
  2. Le taiem cuburi nu foarte mici ca se sfarma.
  3. Amestecam plicul de Gelfix cu doua linguri zahar,turnam peste fructe si punem oala pe foc.
  4. Amestecam incontinuu pana da in clocot,dupa ce da in clocot adauagam batoanele de scortisoara,resul de zahar si vinul.
  5. Mai lasam sa fiarba cam 10 minute,pana se topeste zaharul si da cateva clocote.
  6. Daca punem o lingura de dulceata pe o farfurioara si dupa ce s-a racit se intareste inseamna ca este gata.
  7. Daca nu se inatareste inseamna ca mai trebuie sa lasati sa fiarba putin.
  8. Daca fructele sunt prea acre se mai poate adauga zahar

Ultimele postari pe forum

Cartile de bucate
veronica22 | 2014-10-17 23:04:18

Am incercat sa-mi selectionez si sa adun apoi retetele in carti de bucate insa in momentul in care...

premii
liana10 | 2013-11-12 13:44:43

Multumesc mult de tot pentru premiu si felicit pe celelalte castigatoare si pe toti participantii!!

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:27:51

Gata, am reusit :)

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:17:20

De doua zile tot incerca sa postez doua retete si imi tot apare urmatorul mesaj: [Numele] Campul...

mai multe