{{ state.title }} {{ state.desc }}

Friptura de porc cu mere coapte si sos de coacaze

Friptura de porc cu mere coapte si sos de coacaze
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Carnea de porc se infasoara in feliile de bacon si se prind cu scobitori.Se aseaza intr-o tava,se adauga ceapa si usturoiul taiat marunt,o lingurita de sare si una de piper,uleiul si putina apa(daca va mai fi nevoie de apa se va adauga treptat).Se da la cuptor timp de 40 de minute. Merele se spala,se scot coditele si se scobesc.In scobitura se pune unt.Se pun intr-o oala si se adauga vinul,zaharul si cuisoarele.Se tin pe foc timp de 15 minute. Sosul ramas de la coacerea carnii,se pune intr-o tigaie, impreuna cu coacazele desfacute de pe ciorchine si coniacul.Amidonul se desface in doua linguri de apa si se adauga la sos. Pe un platou,se pune carnea ,merele si sosul de coacaze.Fructele cu carnea de porc se insotesc foarte bine.Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii