{{ state.title }} {{ state.desc }}

Friptura de vita cu sos de rodii

Friptura de vita cu sos de rodii
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Faceti un amestec din vin, salvie, maghiran, sare si piper si lasati carnea in el pentru cateva ore inainte de preparare. Sosul il puteti prepara in timp ce puneti carnea pe gratar. Puneti intr-o tigaie untul iar cand acesta s-a topit, radeti ceapa peste el si caliti-o pentru 2-3 minute. Stingeti cu vinul si adaugati tarhonul, menta, sarea si piperul. Tineti pe foc pana ce sosul scade si adaugati sucul obtinut de la o rodie ( o stoarceti cu un storcator manual ) impreuna cu o lingurita de zahar si lasati sa fiarba pana cand sosul se ingroasa. Scoateti carnea si puneti-o pe gratar. O frigeti dupa preferinte iar la final puneti sare si piper dupa gust. Dupa ce o montati pe farfurie, puneti pe ea o bucatica de unt si apoi turnati sosul de rodie.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii