Gratarel de pui cu legume Vok

P1050364a.JPG
mai multe imagini

Atunci cand carnea de pui are gust de porc, cineva din familia mea, nu dau nume... a crezut ca a mancat gratar din carne de porc :)) !

1 ora mediu

Bucatar: Anastasia Le place la: 0 persoane

Alege reteta saptamanii! Voturi 0

Printeaza reteta » Descarca PDF »
Niezalogowany
  • Ingrediente

Portii: 4 (cantitate de baza: 4)

  • 5 pulpe de gaina dezosate si fara piele 2 cm. de ghimbir ras pe razatoare mica -
  • 1/2 de lingurita de sare de mare 5 linguri de ulei de masline extravirgin -
  • 3 linguri de otet balsamic 3 linguri de soia -
  • 3 linguri de Worcestershire souse -
  • piper negru macinat 3 cepi rosii mici taiate in patru -
  • Pentru legume Vok: -
  • 1 ardei gras galben, rosu si verde 1 dovlecel mare -
  • 1 lingura de seminte de susan prajite putin ulei de masline pentru prajit -
  • 3 linguri de sos de soia 3 linguri de otet balsamic 1 varf de sare de mare -

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
-
bucata
bucati
cana
cani
ceasca
cesti
gram
kilogram
litru
legatura
legaturi
lingura
linguri
lingurita
lingurite
mililitru
pachet
pachete
plic
plicuri
na

 

  • Metoda de preparare
  • Opinia / sfatul tau (0)

  1. Carnea taiata bucatele potrivite pentru gratar se marineaza cat preparati legumele in sos de soia, worcestershire, uleiul de masline, otetul balsamic, sarea si ghimbirul ras.
  2. Legumele spalate si curatate se taie fasii, ardeii grasi se calesc cam 10 minute la foc iute, amestecand periodic in ulei de masline, dupa ce le scoateti din tigaie cu o lingura cu gauri, lasand uleiul in tigaie si prajiti in el cam 5 minute dovlecelul la fel, amestecand periodic.
  3. Legumele prajite se asezoneaza cu sosurile din lista de ingrediente, la servit se presara in farfurie cu 2~3 varfuri de susan prajit.
  4. Carnea de pui marinata si ceapa, se inteapa pe ace de lemn pentru gratar, alternand cate 2 bucatele de carne si o felie de ceapa, se incepe si se termina cu carne.
  5. Prajiti carnea intr-o tigaie grill incinsa in putin ulei pe fiecare parte cate 3 minute acoperita cu un capac pana se aureste, presarati cu piper negru peste carne cand o prajiti cate putin pe fiecare parte.
  6. Pofta mare !

Ultimele postari pe forum

Cartile de bucate
veronica22 | 2014-10-17 23:04:18

Am incercat sa-mi selectionez si sa adun apoi retetele in carti de bucate insa in momentul in care...

premii
liana10 | 2013-11-12 13:44:43

Multumesc mult de tot pentru premiu si felicit pe celelalte castigatoare si pe toti participantii!!

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:27:51

Gata, am reusit :)

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:17:20

De doua zile tot incerca sa postez doua retete si imi tot apare urmatorul mesaj: [Numele] Campul...

mai multe