{{ state.title }} {{ state.desc }}

Inimioare dulci

Inimioare dulci
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Blat: Mixam ouale cu 100 g zahar si 1 pliculet de zahar vanilat pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare , dupa care adaugam faina amestecata cu 50 g cacao si praful de copt si amestecam usor de jos in sus pana la omogenizare.Pentru un plus de gust putem sa adaugam si o lingurita de esenta de rom. :) Punem aluatul intr-o forma de 24 cm tapetata cu unt si faina si il bagam in cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 20-30 minute dupa care il scoatem si il rasturnam pe un gratar unde il vom lasa pana se raceste complet. Crema: Batem galbenusurile cu 50 g zahar si un pliculet da zahar vanilat , intr.un castron pana cand compozitia devine pufoasa. Amestecam apoi compozitia cu branza mascarpone. Sirop: Pregatim o cafea espresso tare, cam 200 ml, in care dizolvam doua lingurite cu varf de zahar, cat timp inca este fierbinte si 10 ml esenta de rom . Asamblare: Taiem blatul in doua , iar apoi decupam inimioare cu ajutorul formelor de patiserie. Insiropam fiecare inimioara cu siropul de cafea si rom , iar apoi le umplem cu crema de mascarpone. Se orneaza cu pudra de cacao si capsuni. Se lasa la frigider cel putin 1 h inainte de servire. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii