{{ state.title }} {{ state.desc }}

Oua umplute

Oua umplute
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se fierb ouale timp de 8- 10 minute. Cand sunt fierte se curata de coaja, se taie pe lungime, si se scot cu grija galbenusurile. Acestea se amesteca cu pateul,untul,cascavalul ras si pieptul de pui afumat taiat cubulete/fasiute foarte foarte mici. Se amesteca bine , pana se omogenizeaza, apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Cu aceasta compozitie umplem albusurile. Acestea le asezam pe un platou,si le decoram cu sos de maioneza(facut din 2 galbenusuri,400 ml ulei si 1 lingurita de mustar, optional se pot adauga si 2 linguri de smantana). Dupa ce am terminat punem platoul in frigider si incepem sa modelam capsorul puisorilor. Amestecam branza de vaci cu 2 linguri de smantana si sare.Formam 16 bilute. Taiem morcovul in felii subtiri, din care vom face creasta si ciocul puisorilor. Pentru ochisori folosim boabe de piper. Bilutele de branza le prindem de ouale umplute cu ajutorul unor scobitori mici. Pentru " ciupercute" taiem rosia in doua, o curatam de miez si o decoram cu bilute de branza. Dupa ce am "montat " puisorii " si "ciupercutele"decoram cu frunze de patrunjel. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii