{{ state.title }} {{ state.desc }}

Paste cu crema de bostan, gutuie si macese

Paste cu crema de bostan, gutuie si macese
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Bostanul si gutuia se spala, se curata, se taie cuburi si se pun la fiert pana se inmoaie usor. Macesele se spala si se pun la fiert. Cand sunt gata, cuburile de bostan si gutuie se scot la scurs si se lasa sa se raceasca putin. Macesele fierte se trec sub un jet de apa rece, se curata de seminte, se clatesc din nou, apoi se taie fasii. Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Pastram cateva bucati de bostan si gutuie pentru decor, iar pe celelalte le facem crema folosind un blender. La pasta de bostan adaugam scortisoara si miere. Pastele se scurg, apoi se amesteca cu crema de bostan, se pun pe farfurie si se decoreaza cu 2-3 bucatele de bostan, gutuie si fasii de macese. Se pot servi calde sau reci, sunt la fel de gustoase.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii