{{ state.title }} {{ state.desc }}

Prajiturica cu morcovi

Prajiturica cu  morcovi
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Batem spuma albusurile cu zaharul,treptat adaugam galbenusurile pe care le-am batut cu uleiul,dupa care adaugam morcovii scursi de zeama si zaharul vanilat. Faina cernuta o amestecam cu praful de copt dupa care o incorporam in compozitie. Tapetam o tava de copt cu hartie de copt turnam compozitia si o dam la cuptor pentru 45 min la foc potrivit. Pregatim crema Mixam bine mascarponele cu galbenusurile si cu zaharul pudra adaugam gelatina inmuiata si topita pe aburi sa avem grija sa nu dea in fiert dupa care adaugam si frisca care este deja batuta. Blatul cand se raeste il taiem in doua adaugam crema si il dam la rece pt 2 ore. Glazura Albusurile batute bine cu zaharul pudra si zeama de lamaie pana cand devine lucioasa. Acoperim prajiturica cu glazura si o lasam la rece pana se intareste putin.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii