Pulpa imbracata in verdeata la cuptor
Mai intai spalam bine pulpa. Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem pulpa. Cand incepe sa fiarba o spumam. Carnea o lasam sa fiarba 50 de minute,acoperita cu un capac. Dupa acest timp o scoatem cu o paleta pe o farfurie si o lasam sa se racoreasca putin. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-un bol frecam putin untul. Adaugam sare,piper,boia de ardei,busuioc,marar ,usturoiul si zeama de lamaie. Amestecam bine pana obtinem o pasta aromatizata. Patrunjelul il spalam,indepartam cozile si il tocam. Dupa ce pulpa s-a racorit putin o ungem cu pasta condimentata. Apoi o tavalim prin patrunjelul verde tocat. Punem pulpa intr-o punga de cuptor si turnam un pahar de vin,cu grija sa nu stricam invelisul verde,puneti pe un colt(daca nu aveti punga puneti intr-un vas termorezistent sau unul yena si il acoperiti). Inchidem punga la gura si o punem intr-o tava. Dam tava in cuptorul incins cam 1 ora. Scoatem pulpa,rupem putin punga si o mai dam 10 minute la cuptor sa prinda putina crusta.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |