{{ state.title }} {{ state.desc }}

Salata de paste in cosulet de paine

Salata de paste in cosulet de paine
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pentru cosuletul de paine, se amesteca drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda, uleiul si zaharul, pana se face ca o pasta. Aceasta pasta o punem in bolul cu faina, adaugam sarea si laptele caldut, framantam bine, apoi acoperim cu prosop si lasam la crescut timp de 15-20 minute la loc cald. Invelim 2 castronele termorezistente in hartie de copt, le ungem cu ulei. Modelam aluatul dandu-i forma de cosulet, il ungem cu ou si seminte de in. Am copt cosuletele la 180 grade, pana in momentul in care au capatat o culoare aurie. Intre timp pregatim legumele. Vanata si dovlecelul se taie cubulete, se condimenteaza cu sare, se lasa sa se scurga de apa vrea 30 minute, dupa care se frig intr-o tigaie grill. Cand sunt aproape gata se adauga rosiile cherry, se mai lasa 5 minute si se da tigaia deoparte. Intr-un vas se pune apa cu sare, iar cand incepe sa fiarba adaugam pastele. Se lasa 15 min., se strecoara de apa. Se amesteca pastele cu branza faramitata si cu legumele. In cosuletul de paine punem frunze de spanac si adaugam pastele cu branza si legume. Am presarat deasupra si putin patrunjel verde. Pofta buna !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii