Tochitura de porc cu mamaliga

T1.jpg
mai multe imagini

O mangare rustica si gustoasa mancata cu drag, oricand de membrii familiei.

1 ora mediu

Bucatar: Timea Le place la: 0 persoane

Alege reteta saptamanii! Voturi 0

Printeaza reteta » Descarca PDF »
Niezalogowany
  • Ingrediente

Portii: 5 (cantitate de baza: 5)

  • spata de porc 500 g
  • carnati afumati 350 g
  • pasta de gogosari cu rosii 4 linguri
  • catei de usturoi 6 bucati
  • sare 1/2 lingurita
  • piper 1/2 lingurita
  • cimbru 1 lingurita

Kalkulator przelicza wszystkie miary składników, które pojawiają się w przepisach i są rozpoznawane przez edytor przepisów.

Zamień
-
bucata
bucati
cana
cani
ceasca
cesti
gram
kilogram
litru
legatura
legaturi
lingura
linguri
lingurita
lingurite
mililitru
pachet
pachete
plic
plicuri
na

 

  • Metoda de preparare
  • Opinia / sfatul tau (0)

  1. Spalam bine carnea si o taiem cubulete.
  2. Punem bucatile de carne la prajit in ulei si lasam pe foc 10-15 minute sa fiarba in sucul propriu.
  3. Adaugam carnatii taiati rondele si lasam in continuare pe foc pana se prajesc.
  4. Adaugam sarea si piperul apoi pasta de gogosari cu rosii, cimbrul si usturoiul taiat marunt.
  5. Mai lasam pe foc cateva minute sa se amestece bine aromele. Verificam cu o furculita daca carnea este patrunsa.
  6. Luam de pe foc si servim cald cu mamaliguta si cascaval ras.

Ultimele postari pe forum

Cartile de bucate
veronica22 | 2014-10-17 23:04:18

Am incercat sa-mi selectionez si sa adun apoi retetele in carti de bucate insa in momentul in care...

premii
liana10 | 2013-11-12 13:44:43

Multumesc mult de tot pentru premiu si felicit pe celelalte castigatoare si pe toti participantii!!

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:27:51

Gata, am reusit :)

Postarea retetelor
postolachevioleta | 2013-11-03 08:17:20

De doua zile tot incerca sa postez doua retete si imi tot apare urmatorul mesaj: [Numele] Campul...

mai multe